Rik pappa Fattig pappa-författare säger „Köp så mycket Bitcoin som du kan nu“

Robert Kiyosaki, författaren till den bästsäljande boken „Rich Dad, Poor Dad“, har uppmanat sina anhängare att köpa mer bitcoin i kölvattnet av kryptovalutan som slog igenom 16 000 $ för första gången sedan januari 2017.

Kiyosaki sa detta i en tweet idag medan han applåderade Bitcoins tillväxt jämfört med traditionella tillgångar som guld och silver.

Han menade att människor omedelbart bör gå med i Bitcoin-vagnen genom att köpa mer av det eftersom „[BTC] -tåget rör sig.“

Eftersom värdet av den amerikanska dollarn gentemot dessa tillgångar fortsätter att försvagas på grund av senaste händelser som coronavirus (COVID-19) -pandemin, berättade Kiyosaki för sina anhängare att köpa mer bitcoin för att skydda sig från den aktuella finanskrisen.

„När dollarn (USD) kraschar, räknas inte priset utan hur många mynt av guld, silver eller Bitcoin du äger“, tillade Kiyosaki.

Författaren, som en gång kallade Bitcoin för „People’s Money“, är känd för att sända sina åsikter om personlig ekonomi och utbilda sina anhängare om fastigheter, investeringar, kassaflöde och starta ett företag.

Han har också krånglat mot regeringar över hela världen, särskilt USA, och fördömt handlingen att ständigt skriva ut fiatvalutor, vilket har påverkat dessa sedlar negativt.

Kiyosaki har inte kunnat göra mycket åt det nuvarande globala finansiella systemet och har vid flera tillfällen uppmanat sina anhängare att undvika fiatvalutor och anta bitcoin i sina besparingar, eftersom han tror att den populära kryptovalutan kommer att överleva sedlar.

Intressant nog verkar institutionella investerare arbeta i linje med Kiyosakis ekonomiska rådgivning, eftersom kryptoindustrin har sett ett rekordantal av BTC-valar som antar tillgången, vilket framgår av MicroStrategy BTC-förvärv.

Under tiden rapporterade Coinfomania förra månaden att det populära investeringsfondföretaget Grayscale publicerade sin banbrytande Q3 2020-finansiella rapport, med Bitcoin som svarade för 719,3 miljoner dollar av totalt 1,05 miljarder dollar.

admin

Zurück nach oben