Gull og sølv ser massevis av priser, vil Bitcoin følge?

Prisene på gull og sølv stiger når EUs ledere er enige om en finanspolitisk stimulansepakke på $ 2T.
Bitcoin Profit bryter til slutt motstand og går over 9 300 dollar for første gang på fjorten dager.
Tilstrømningen av stimulansbetalinger for COVID-19 kan føre til ATH-er for tilflyttede eiendeler.

Gull og sølv fører foreløpig økningen i prisene på edle metaller når EUs ledere er enige om en massiv $ 2T COVID-19 stimulansplan

Edelmetaller, ofte sett på som et tilfluktssted, fikk store tilbakegang i løpet av Black Thursday som panikk overkoronavirus pandemi fikk handelsmenn til å avvikle stillinger for kalde, harde kontanter.

De fleste av disse eiendelene har oppnådd betydelig utvinning siden midten av mars og kan være på vei til en haussutbrudd på bakgrunn av fortsatt monetær og skattemessig stimulans fra flere regjeringer.

Bitcoin(BTC) har også sett en svak oppblomstring den siste døgnets handelsperiode, og beveget seg over 9 400 dollar for første gang på nesten to uker. Den topprangerte kryptoen etter markedsverdi har vært avgrenset i løpet av den perioden og svingt mellom prisene $ 9 000 og $ 9,2 000.

Silver er for tiden på et bullish forutgang, med at prisen når en fire år høy. Gullens rally er også spesielt sterk og ser ut til å danne en ny all-high (ATH). Faktisk er gullprisene på sitt høyeste nivå på nesten et tiår.

Det enorme utbruddet av edle metaller kommer midt i en økende tilstrømning av investeringer i tilflyttede eiendeler. Til og med det amerikanske aksjemarkedet er ledende globale aksjer takket være nylig amerikansk bedriftsinntekt som rapporterer bedre enn forventet.

Tweeting tirsdag spådde økonom og markedsanalytiker Alex Krüger at andre eiendeler snart vil følge sølv til større høyder sammenlignet med deres krasjnivåer før korona. I følge Krüger vil faktorer som negative realrenter og uendelig sentralbank kvantitativ lettelse (QE) utløse massivt kjøp av eiendeler.

Europeiske ledere ble tirsdag enige om en utgiftsplan på 2 billioner dollar med 858 milliarder dollar for å gjenoppbygge EU-økonomiens hardest rammede av coronavirus. Budsjettet for 2021 – 2027 er estimert til å være rundt $ 1,3 billioner.

Den massive EU-finanspolitiske stimuluspakken kommer midt i frykt for en annen bølge av viruset som Krüger spår vil resonere blant globale politikere

Samtalene samler tempo etter hvert i USA rundt en annen COVID-19 stimulansbetaling. Tidligere i juli antydet hushøyttaler Nancy Pelosi at en ny hjelpepakke for coronavirus kan koste oppover 1,3 billioner dollar .

Fornyet interesse for Bitcoin trading

Krügers påstand om at andre pristabeller snart vil ligne sølv, kan gi en indikasjon på Bitcoin’s umiddelbare prishandling. BTC øker for øyeblikket mer enn 2% for første gang på nesten fjorten dager.

admin

Zurück nach oben