Bitcoin Cash-fueled Onchain Social Media Platform Memo lanceert iOS App

Twee jaar geleden werd een onchain sociaal netwerk genaamd memo.cash gelanceerd en de applicatie heeft zich sindsdien behoorlijk ontwikkeld. Op dinsdag onthulde het Memo-team dat het platform nu beschikbaar is voor iOS-telefoons via de App Store. Apple-gebruikers kunnen nu verbinding maken met het sociale netwerk dat de inhoud van een gebruiker etst op de Bitcoin Cash-blockchain.

In de afgelopen jaren zijn er, vooral met de opkomst van deplatforming, on-sensorische forums, onveranderlijke streaming video-apps en onchain social media-projecten ontwikkeld. Wereldwijd zijn overheden er in samenwerking met Big Tech in geslaagd om afwijkende meningen te censureren tegen de status quo op Twitter, Facebook, Instagram, Youtube en meer.

Een bepaalde decentrale applicatie genaamd memo.cash slaat al die onzin over, omdat het gebruikers in staat stelt om content te posten in de BCH-keten. Omdat bijna elke actie werkt door het schrijven van transacties naar de BCH-blokketen, zorgt de opgeslagen data voor censuurbestendige sociale media in vergelijking met de platformen die door Big Tech-giganten worden gerund.

Bitcoin Cash-Fueled Onchain Social Media Platform Memo Lanceert iOS App
De memo.cash applicatie werkt ook met de cryptocurrency bitcoinsv (BSV).
Op 3 november 2020 kondigde het Memo-team aan dat de applicatie nu beschikbaar is via de App Store van Apple. Dit betekent dat iedereen met een iPhone de onchain social media applicatie kan downloaden die content vastlegt op een decentraal cryptocurrency netwerk.

Memo werkt net als in een browser en gebruikers kunnen gewoon een nieuw account aanmaken of inloggen met hun bestaande gegevens. Naast het gebruik van de BCH-keten werkt de memo.cash applicatie ook met de cryptocurrency bitcoinsv (BSV).

Nieuwkomers moeten begrijpen dat memo.cash een kleine fractie van bitcoin cash (BCH) nodig heeft om zaken als het posten van inhoud of het updaten van profielen uit te voeren. Gebruikers kunnen minder dan een nikkel van BCH op memo.cash gebruiken, door de satoshis naar het portemonnee-adres van het profiel te sturen of zelfs een klein deel van de satoshis uit een kraan te halen.

Bitcoin Cash – Onchain Social Media Platform Memo Lanceert iOS App

Memo is vergelijkbaar met Twitter omdat het slechts 217 karakters in een bepaalde post toestaat. Maar net als Twitter kunnen gebruikers niet alleen berichten plaatsen, maar ook video’s, foto’s en URL-links. Memo-gebruikers kunnen ook een poll starten met verschillende opties. In tegenstelling tot Twitter, dat in 2020 bekend staat om zijn schaamteloze censuur, is de inhoud van de Memo-app onveranderlijk.

 

Naast de mogelijkheid om te posten, kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot een native portemonnee binnen de Memo-app die het mogelijk maakt om ook BCH- en SLP-tokens te versturen.

De hoofdfeed heeft een paar verschillende filters waarmee Memo gebruikers „hot“ en „nieuwe“ onderwerpen kunnen kiezen, naast de mogelijkheid om de pagina in de rechterbovenhoek van het scherm te verversen. Terwijl memo.cash app nieuwkomers zullen moeten navigeren en de onchain social media applicatie moeten verkennen, zullen veteraan Memo gebruikers de kern van de app veel sneller krijgen.

Op Reddit werd de nieuwe mobiele iOS-versie van memo.cash natuurlijk verwelkomd door de r/btc-community. „Congrats Memo team,“ schreef een BCH voorstander op dinsdag, en feliciteerde de ontwikkelaars.

admin

Zurück nach oben